Profil Syarikat

Zenith Gold International

Zenith Gold International Limited (ZGI) adalah salah satu pelabur utama dalam berpangkalan di Kanada pertengahan peringkat pengeluar emas yang memiliki dan mengendalikan Mine Mulatos di Mexico, salah satu yang paling rendah kos lombong emas di dunia.
 
Zenith Gold International Limited (ZGI) kini mempunyai sama dengan fokus utama sebagai bulion emas dan syiling emas pengeluar melalui perkongsian bijak dengan lain-lain pembekal perkhidmatan yang berkaitan untuk menggalakkan perlindungan kekayaan melalui transformasi sistem (Mesin Vending Gold) dan penghantaran di Eropah, Timur Tengah dan rantau Asia dan komited untuk piawaian tertinggi dalam pembangunan lestari.
 
Sebagai sebahagian daripada kumpulan dalam mengembangkan pengeluaran kos rendah, peneraju dalam prestasi kewangan dan pelaburan, dan pemimpin dalam nilai pemegang saham. Zenith Gold International Limited (ZGI) secara konsisten mencapai objektif utama ini sepanjang sejarah pengalaman kumpulannya.


Zenithgolds.com adalah suatu syarikat dari U.K. Ia tidak tertakluk pada perlembagaan Negara Malaysia dan Brunei. Ia memasarkan emas keseluruh dunia dengan kaedah pemasaran Affiliate. Pemasaran affiliate ini baru dilancarkan pada 12 sept 2014 sedangkan Syarikat Zenith Gold Limited telah wujud sejak tahun 1981. Ia merupakan antara pelabur terbesar kepada perlombongan emas kos rendah di Mulatos, Mexico. Zenith Gold Limited juga pengeluar dan pengilang jongkong emas tulin 99.99%, dan berurusniaga dengan banyak syarikat emas yang terkemuka dunia seperti PAMP SUISE, VALCAMBI, ROYAL MINT, METALOR (sekadar beberapa nama) dan lain-lain. Selain itu, Zenith Gold Limited juga merupakan pengeluar mesin emas (gold vending machine) seperti yang digunapakai di negara2 maju U.K., U.S. dan Dubai.
 
Perlombongan emas di Mulotos, Mexico




GOLD VENDING MACHINE ZG



Bonus Gold Bar



"KENALI ZENITHGOLDS HABIS-HABISAN"
Syarikat genuine beroperasi sejak tahun 1981. Masih aktif hingga kini.
💥Semua maklumat lengkap zenithgold limited, director-director sampai semua shareholdersnya. Termasuk semua bisnes partnernya dan bank-bank yang terlibat bersama Zenithgolds limited💥
Syarikat ini sebuah syarikat yg amat kukuh dan establish di U.K...
-Perlukah anda ke U.K. jika maklumatnya anda boleh dapat di Internet?
-Adakah gov.uk suatu laman web biasa? -Bukankahgov.uk adalah laman web rasmi kerajaan United Kingdom?
-Jadi, masihkah anda mempertikaikan kekuatan dan kewujudan syarikat zenithgolds ini?
●88 shareholder seluruh dunia.
awesome platform ever
●Company Age 34 Years 2 Months..wow..lama sangat dah tu kan..masih ragu2 ?
Kalau ikut umur manusia, dah matang dan sangat2 kukuh.


Zenith Ventures juga mengeluarkan jam Zenith iaitu jam yg tergolong diantara golongan jam yang mewah ! selain Zenith Gold , Zenith juga terlibat dengan shipping,aircraft, perhotelan dan sebagainya . Anda mahu income satu juta sebulan pun company mampu bayar , NAK atau TIDAK sahaja? Terpulang 👌👍



Jam keluaran Jenama Zenith
   

Sebanding dengan jam-jam mewah di pasaran.


trbuka kpd smua umur dn jantina yg berminat utk mnjana pndapat shj..untuk dptkan info lanjut/prtanyaan/pdftarn. bg yg berminat shj..tiada pksaan 

hubungi segera untuk lebih info :
 telegram : 010-8723645
 Wechat ID : hisyamzg 
Link ID : hisyamzg






assalamualaikum..

pengenalan pelaburan di zenith gold..
Zenith gold ialah Akaun Pelaburan Emas.
Konsep sama macam ASB, Tabung Haji, Unit Trust.
Bezanya ZG ni terlajak power..

Modal yang kita labur , syarikat akan letak dlm bursa saham emas dunia.
Jadi kita akan dapat profit anatara 0.5% - 2% setiap hari selama 400 hari. Saya ulang dapat profit setiap hari.

ZENITHGOLD menggunakan sistem *kompaunding*..., makin lama kita simpan, makin besar pulangan DIVIDEN

Modal min rm380.
Max tiada limit tp dlm gandaan rm380.
Contoh rm380, rm760, rm1140, rm1520, rm1900,...

Keuntungan bila capai tempoh matang 400 hari dan telah terbukti ialah 7 ke 8 kali ganda dri modal.

WITHDRAW.. 70% cash dan 30% emas hasil dari keuntungan yg terkumpul.

Ramai dah dapat hasil simpanan mereka. Nak bukti sy boleh tunjukkan. Bukan rekaan, edit, tapi realiti apa yang berlaku.

Ingat ye Zenith Golds bukan SCAM, its REAL BISNES. Dh wujud sejak tahun 1981 lagi di UK. Tahun 2014 je baru masuk Asia termasuk Malaysia ni.

kerja anda just letak modal, lepas tu seat n tggu sehingga matang acc emas anda. 😊👍

trbuka kpd smua umur dn jantina yg berminat utk mnjana pndapat shj..untuk dptkan info lanjut/prtanyaan/pdftarn.
bg yg berminat shj..tiada pksaan

hubungi segera untuk lebih info :
telegram : 010-8723645
Wechat ID : hisyamzg
Link ID : hisyamzg


assalamualaikum..

pengenalan mengenai Zenith gold

nak cari bisnez yg xperlu cari org tp income brganda2 dari modal asal..nk cari biznes yg low risiko dn mmpunyai  sstem scurity yg kukuh jom pm sya atw tinggalkan no wasap anda saya akan kongsikan cara kekayaan dan kejayaan dengan anda..

telegram : 010-8723645
Wechat ID : hisyamzg
Link ID : hisyamzg







trbuka kpd smua umur dn jantina yg berminat utk mnjana pndapat shj..untuk dptkan info lanjut/prtanyaan/pdftarn.
bg yg berminat shj..tiada pksaan

telegram : 010-8723645
Wechat ID : hisyamzg
Link ID : hisyamzg



pc game simulation

Aces High II

The second part of the popular video game that reproduces dog-fights between six countries has arrived, Aces High II.
If flying machines thrill you and you crave some of the spectacular adrenaline that comes from handling them, with Aces High II you can recreate this sensation and get into the thick of combat against different pilots who are all in search of the same thing to be the best.
With Aces High II you can simulate handling combat machines from the Second World War as well as land vehicles and warships. This is a multi-player platform that lets you face off against hundreds of players from different parts of the world. You can access different settings designed with special


pc game simulation

After Burner 3D Flight Simulator

In this remake you also fly an F-14 and although the pace is a bit slower you still get the same feeling as you did with the original.
AfterBurner 3D is a tribute to an arcade and later home console, classic. In the original, non-3D, version you got to fly an F-14 around while hordes of enemy fighters attempted to stop you.
Afterburner 3D is an excellent fanmade remake of SEGA's classic first-person shooter Afterburner. The game features excellent 3D graphics, great special effects, and even a nice soundtrack to round

Google+ Followers

Search Enggine Optiminization

Simulator games for pc
Simulator games for pc

 
2013 Simulation Games | Template by SEOSPY
Copyright © Free Download all right reserved.Powered by Blogger. I LOVE ISLAM
Supported by Free Download and SEOSPY